Tagrenovering - Tagmaling - Tagrensning                                                                                                    www.tn-tagrenovering.dk

 

 

 

Tagvask og maling

 

Hvorfor rensning og maling af taget.

 

Med årene ødelægges taget af regn, alger og mos, det giver taget en kedelig grå farve, samtidig opfugtes tagpladerne, hvilket kan resultere i fugt, på undersiden. Opfugtning kan resultere i frostsprængning og yderligger nedbrydning af taget. Det er derfor vigtigt at vedligeholde taget, så alger og mos ikke samles, og nedbrydningen bremses.

 

Et nyt tag er en stor udgift og også meget tidskrævende, en renovering med vask og maling kan oftest laves til ¼ af prisen, der er også mindre tidskrævende, med færre gener for kunden. Samtidigt skal du huske på, at et nyt tag ikke er mere modstands dygtigt over for alger og mos, end et renoveret.

 

Hvilke typer tagflader kan renoveres.

 

Alle tagflader kan renoveres, bølge og skiffer eternit, betontagsten, bitumtagpap og tage af rustbeskyttet stål er specielt holdbare og kan tåle højtryksrensning og maling. Tegltage hvad enten de er glaseret eller matte, kan på grund af deres skrøbelige overflade, ikke tåle højtryksrensningen, vi kan derfor kun tilbyde at algebehandle, disse typer tag. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du ønsker mere information.

 

Har du et gammelt bølge eller skiffer eternit tag, fra før 1984 er der en god chance for at pladerne er lavet med asbest. Disse plader er langt stærkere end dem du kan købe nu, så selvom de ser slidt og begroet ud, kan de nemt renses og få en flot og holdbar overflade igen. Det kan derfor tit svare sig at få lavet et check, kontakt os så kommer vi, og giver et gratis eftersyn.

 

Vask og rensning af tag.

 

Først gennemgås taget for løse skruer og knækkede plader, alle fejl, skader og mangler udbedres, efter aftale med kunden. Taget vaskes med højtryks bakke, hvorefter alle kanter samt overlapninger renses med stålbørste, til sidst skylles taget efter med rent vand. Alger, mos og løs maling er nu fjernet.

 

Alt slam opsamles og separeres i miljøgodkendte filterposer, og rent vand genbruges. Udhæng, vinduer og facader rengøres og taget algebehandles, for at undgå ny begroning. Taget skal nu tørre og er så klar til maling.

 

Maling af tag.

 

Når taget er tørt er det klar til maling. Alle kanter males med pensel, for at sikre optimal dækning helt ud på spidserne, herefter sprøjte males taget, for at få det mest jævne og flotteste resultat.

 

Vi har 6 forskellige slags maling at vælge mellem, alt efter hvilken overflade som skal males og hvordan det færdige resultat ønskes. Den sidste nye type er Climate Cooler, denne maling er specielt udviklet til at reflekterer 70 % af solen stråler for på den måde at sænke tagtemperaturen med 20 - 25˚C. En lavere tagtemperatur giver også en laver indendørstemperatur. Du kan derfor også være med til, at reducer CO2 udledningen og spare dig selv for penge, hvis du bruger energi på at køle dit hus om sommeren.

 

Eks. har du et 1 plans hus med taghældning under 35˚ og et grundplan på 150 m2 kan du reducerer din årlige CO2 udledning med 1 ton dette svare til ca. 10 % af et gennemsnitligt dansk energiforbrug, bare ved at anvender denne type maling på dit tag.

Samtidigt har malingen en god fleksibilitet, vedhæftnings og selvrensende evne, selv på vanskelige underlag, dette gør at taget er meget modstandsdygtigt over for regn, blæst, frost, sol  og andre påvirkninger. Taget vil derfor fremstå flot i længere tid.

 

Alt vores maling kommer fra Iso Paint, som har 40 års erfaring, inden for tag og facade maling. Alle produkter er ISO 9001 (kvalitetsstyring) og ISO 14001 (miljøstyring) godkendt, dette er din sikkerhed for at de overholder gældende miljøkrav. 

 

Du kan læse mere om vores forskellige maling typer samt hvilke egenskaber de har under Tagmaling typer.

 

Farver.

 

Vi kan tilbyde 15 forskellige farver at vælge mellem, fra glans 5 der er helt mat og op til glans 80 der fremstår ligesom et glaseret tegltag.

 

Vi kan desuden tilbyde at få fremstillet speciel farver efter dine ønsker.

Her er et udvalg af de mest brugte farver.

 

 

 

 

 

 

Du kan se alle mulighederne her og lege med farverne Klik her

 

Garanti.

 

Vi giver 5 års garanti mod afskalning.

 

Priser.

 

Normal priser fra 95,- inkl. moms pr m2 alt efter hældning og type.

 

Prøv vores nye prisbregner og få din pris på 1 min.

 

Kontakt os så giver vi gerne et uforpligtende tilbud.

 

Vedligeholdelse.

 

For at holde taget pænt efter en behandling, anbefaler vi at du algebehandler taget. Vi tilbyder gratis at tjekke taget en gang årligt og komme med en anbefaling så det forbliver pænt. På denne måde slipper du for at huske hvornår det sidst er gjort. Aftalen er selvfølgelig uforpligtende og gratis.

 

 

 

 

 

 

tn-tagrenovering.dk © 2007 • Tagrenovering • Tagmaling • Tagrensning